Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Dancing with the Stars: Hosszú Katinka is versenyezni fog

Hosszú Katinka is versenyezni fog a Dancing with the Stars legújabb évadában, melynek kapcsán elárult pár érdekességet a TV2-nek adott interjújában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Túl vagyunk a nagy bejelentésen, egy páros kivételével tudhatjuk, kik versenyeznek idén a DWS-ben. Egy rendkívül változatos, erős mezőnyt rakott össze a TV2, érdekesebb nem is lehetne, szóval nem panaszkodhatunk, a legkisebb mértékben sem.

Hosszú Katinka, Suti András táncpartnere a TV2 kamerái előtt árulta el, hogy ez egy nagy kihívás lesz számára, és egyúttal nagyon furcsa is, hogy nem tud majd úgy felkészülni a rajtra, mint ahogyan ő azt szeretné, hiszen csupán hat hét áll a rendelkezésükre erre. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A párosok közül ők az egyetlenek, akik eddig nem próbáltak, viszont nem kell aggódni, mert ami késik, az nem múlik. Ezen a héten Katinka is tánccipőt húz, és megkezdődik az intenzív felkészülés. Egy biztos, Katinka motivációjával, kitartásával és állóképességével nem lesz gond, mivel az mindig is magas szinten volt.