Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Videón a Barcelona újabb gólparádéja, aggódhat a Real Madrid

A Real Madridnál joggal aggódhatnak a sokak által leírt a Barcelona formája miatt, akik egyelőre több mint meggyőzőek a spanyol ligában.

...svg content...Fotó: Unsplash/Klemens Köpfle
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Ugyan a Real Madrid nyerni tudott a Real Sociedad otthonában, a Barcelona is hozta a kötelezőt. Mbappé büntetőből volt eredményes a hétvégén, aki elkezdte termelni a gólokat, aminek nyilvánvalóan Ancelotti is örül.

A Barcelona kerete papíron lényegesen gyengébb, mint a Madridé, de eddig mégis meggyőzőbbek. A katalánok egyelőre képtelenek hibázni, és többek között Yamal miatt is nagyon megy nekik a szekér. A még mindig rendkívül fiatal klasszis játékos egyszerűen megállíthatatlan, nehezen bírnak vele a bírók. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Legutóbb az elmúlt szezon meglepetéscsapata, a Girona kapitulált ellenük, hazai pályán. Yamal kétszer köszönt be, ráadásul 7 perc különbséggel, majd jött Olmo és Pedri, addig a Girona csak szépíteni tudott, többre nem volt képes.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.