Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stars: hová tűnt Lékai-Kiss Ramóna?

Annyira nevetett Lékai-Kiss Ramóna Emilio előadása miatt, hogy röhögőgörcsöt kapott, és szinte eltűnt a zsűripult mögött.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem unatkozhattunk a Sztárban Sztár All Stars legutóbbi élő adása alatt, ahogyan korábban sem. Jobbnál jobb produkciókat láthattunk, melyek közül Puskás Peti második alakítása gyakorlatilag történelmet írt.

A show történetének egyik legnagyobb alakítása volt ez, amire nehéz volt szavakat találni. A zsűri nagyon magasan értékelte, amit látott és hallott, hiszen Peti olyasvalamit tett le az asztalra, amire eddig nemigazán volt példa a műsor 10 éve alatt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mindenkit lényűgözött, és Claudia azt mondta, ha nem jut tovább, akkor ő márpedig nem tér vissza zsűrizni a következő héten. Szerencsére erre nem volt szükség, Tolvai Reni mellett Puskás Peti is ott van a mezőnyben, így valóban a jobbak kerültek be a végén.

Emilio látványosan búcsúzott, sokat nevettek rajta, és hiányozni fog a karaktere a műsorból. Lékai-Kiss Ramóna annyira nevetett, hogy inkább megfordult a székével és szinte eltűnt. A hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, már most várjuk a hétvégét, ráadásul a Megasztár is visszatér.