Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Sztárban Sztár All Stars: ha Puskás Peti kiesik, Liptai Claudia nem zsűrizik tovább

Puskás Peti annyira jól szerepelt, hogy Liptai Claudia azt mondta, ha kiesik, nem tér vissza a következő héten a zsűriszékbe.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Puskás Peti volt a Sztárban Sztár All Stars legutóbbi élő adásának legnagyobb sztárja. Már az első élő produkciójával nagyot ment, magasra tette a lécet, ám mivel a közönség nem juttatta tovább egyenes ágon, megint színpadra kellett állnia.

Ugyan sokan nem tartották ezt fairnek, mindez lehetőséget adott arra, hogy valami egészen különlegessel rukkoljon elő. Egyszerre volt szürreális, sokkoló és fantasztikus, senki nem nyújtott még hasonló teljesítményt sem ebben a formában. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Peti joggal lehetett büszke, és a zsűri nagyon elismerően nyilatkozott róla. Végül továbbjutott, ami előtt Liptai Claudia azt mondta, ha ez nem történik meg, egyszerűen a következő héten már nem fog a zsűriszékben ülni.

„Én kimagaslónak tartom a mai estén, ahogyan elmondtam, Puskás Peti teljesítményét. Nélküle egyszerűen nem jövök be jövő héten. Jó, ne örüljenek otthon, bejövök…” – jegyezte meg viccesen Claudia, aki még Tolvai Renit emelte ki.