Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stars: te jó ég, mindenki megőrült Tolvai Renitől (videó)

Tolvai Reninek ezúttal rappelnie kellett, amire sokat készült, és mint mindig, odatette magát.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni egy nagyon sokrétű énekesnő, aki nem mellesleg az egyik legvonzóbb is, nemcsak Magyarországon. Ezúttal rappelnie kellett, Doja Cat bőrébe bújva, akit kicsit sem érdekelt, mit gondolnak róla.

Reni sok kritikát kapott az évek alatt, rengeteget bántották az alakjával, így ez a dal most pláne passzolhat hozzá, nem foglalkozván senkivel és semmivel. Jól ismeri a világsztárt, ami segítséget nyújtott számára, hogy átszellemüljön. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Több mint jól állt Reninek ez a stílus, és olyan vonzó volt a színpadon, hogy azt nehéz lesz felülmúlni a következő hetekben. Kiválóan hozta a karaktert, hangban is, amit csak magasan lehetett értékelni.

A zsűri szintén élvezte a show-t, szinte csak dicsérték, és egyetértettek abban, hogy Reninek kiválóan áll ez az egész. Ahogyan Stohl András fogalmazott, teljesen leizzadt, hatása alá került a produkciónak, és kicsit sem látta benne Renit. Hajós András 10, Liptai Claudia 9, Stohl András 10, Lékai-Kiss Ramóna 9 ponttal jutalmazta Renit.