Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Meghökkentő jelenetek egy mérkőzésen: egy játékos leütötte a játékvezetőt

Úgy tűnik, kicsit máshogy működnek a dolgok az indonéz futballban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Falaq Lazuardi
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sportal szúrta ki, hogy milyen meghökkentő jelenetek zajlottak az Indonéz Nemzeti Játékok negyeddöntőjének egyik mérkőzésén. Az Aceh és a Közép-Celebesz csapott össze egymással, ám a mérkőzés aligha volt eseménytelen, hiszen a vendégcsapat egyik játékosa leütötte a játékvezetőt, amikor az tizenegyest ítélt meg a hazai csapatnak.

Maga a mérkőzés sem indult a legnyugodtabban: a két csapat többször is összeszólalkozott egymással, a szurkolók pedig palackokat dobáltak be a pályára. Amikor a mérkőzés a ráadás 7. percében járt, a játékvezető tizenegyest ítélt meg az Aceh számára. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ekkor borult el a másik csapat játékosainak agya: a vendégek ugyanis ekkor már kettős emberhátrányban voltak, az egyik játékos pedig úgy reagálta le a történteket, hogy nemes egyszerűséggel leütötte a játékvezetőt, akiért mentőkocsi jött be a pályára.

Végül egy másik játékvezető érkezett, az erőszakos játékost pedig kiállították. Ezután a kapus kivédte a tizenegyest, ám pár perccel később a hazaiak újabb lehetőséget kaptak kezezés miatt, ekkor pedig összejött az egyenlítés is. Közép-Celebesz játékosai ekkor megtagadták a folytatást a hosszabbításban, a mérkőzés félbeszakadt, az Aceh pedig az elődöntőbe jutott.