Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Egészen váratlan megjelenést kapott Majka és Pápai Joci az RTL-nél

Majka és Pápai Joci szó szerint összeöltöztek, miközben újabb sztárok ugrottak a medencébe a Kalandra Falban!

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Egymást váltják a sztárok a Kalandra Falban!, de már nem sokáig, mert új műsort tűz a képernyőre az RTL-re, ugyanis jön a sokak által várt Fort Boyard. A játékot Franciaországban forgatták, aminek többek között Hunyadi Donatella is részese volt.

Kiszel Tünde lánya mostanában egyre több bulváros jellegű műsort vállal el, ami eddig nem volt rá jellemző. A Dancign with the Stars óta ráérzett ennek az ízére, és nyilván jó pénzkereseti lehetőséget is jelent mindez a hírességek számára. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Legutóbb újabb sztárok, hírességek, ismert emberek vágódtak bele a medencébe a Kalandra Falban! Még mielőtt elkezdődött volna a játék, bemutatkoztak az új csapatok, ám a főszerepet nem ők, hanem Majkáék kapták.

Pontosabban mondva Majkáék öltözéke, ugyanis olyan pólót viseltek, amin közmondások szerepeltek. Nem minden közmondásnak van egyértelmű jelentése, a rapper ennek próbált utánajárni Pápai Joci és a versenyzők segítségével.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.