Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,09 Ft
Euró
394,11 Ft
Font
468,18 Ft
Bitcoin
61,984 $

X-Faktor: Majka mindenki előtt vonta kérdőre Gáspár Lacit (videó)

Majka és Gáspár Laci ezek szerint igen közel laknak egymáshoz, a rappernek nem tetszett a sportautók hangoskodása éjél tájékán.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Majka és Gáspár Laci segített kiválasztani az RTL-nek a X-Faktor új mentorcsapatát. Hozzájuk válogatták a sztárokat, bár az nem derült ki, hogy kik vettek részt a castingon, melynek végén Tóth Andi és Valkusz Milán kapta meg a két másik helyet.

Milán igazi meglepetés a műsorban, aki még mindig nagyon fiatal, akárcsak Andi. Az énekesnő azonban sokkal régebb óta van a pályán, már gyerekként megnyerte az X-Faktort, most pedig mentornak mondhatja magát. Soron kívül Drasztikus fotókon Budapest, ahogyan kiöntött a Duna

Andi és Milán hamar egymásnak feszült, aminek dráma lett a vége. A szünetben pedig Majka vonta kérdőre Gáspár Lacit egy autós hangoskodás miatt, miután közel laknak egymáshoz. Laci tagadta, hogy köze lett volna ehhez, mivel ő nem csinál ilyet, már csak amiatt sem, mert a fia fél ezektől a hangoktól.

Orbán Viktor elárulta, mennyibe kerül az árvíz elleni védekezés

A magyar kormányfő a rendkívüli sajtótájékoztatóján arról is beszélt, mekkora összegeket ölelhet fel a jelenlegi védekezés az árvíz ellen.