Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Jakab Péter nem fog örülni, megjött a válasz Magyar Pétertől

Magyar Péter ebben az életben valószínűleg már nem fog együttműködni Jakab Péterrel, ami kapcsán elég egyértelmű választ adott.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője és résztvevők a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Jakab Péter egy ideje a parlament felosztását hirdeti, de nem talált sok támogatóra ebben a politikusok közül. Miután látta, hogy a Tisza Párt, illetve Magyar Péter mennyire népszerű lett, gondolta, tesz egy próbát.

Írt egy nyílt levelet, amit megosztott a Facebook oldalán keresztül, melyben azzal a kéréssel fordult Magyar Péterhez, hogy segítsen neki feloszlatni a parlamentet, miután nagy tömegek mozgósítására képes.

Miután nem kapott választ, visszatért Magyar Facebook oldalára, amit többen kellemetlennek tartottak. A Tisza Párt vezetője úgy döntött, a TikTok oldalán keresztül teszi ismét egyértelművé, mit gondol erről az egészről, teljességgel kizárva azt az opciót, hogy együttműködjön a Jobbik volt elnökével, aki nem tartozik a népszerű politikusok közé.

„Már többször beszéltem arról, hogy a Tisza Párt nem fog össze senkivel. A magyar választókkal szeretne összefogni, tőletek szeretne felhatalmazást arra, hogy építsünk egy új, egy élhető Magyarországot.” – reagált Magyar Péter a kérdésre.

„Nem kell ezzel senkivel összefogni, főleg ó ellenzéki pártokkal, akik még 20 ezer ajánlást sem tudtak összegyűjteni június 9-én. Mi rátok számítunk egy új ország felépítéséhez.” – tette egyértelművé, így valószínűleg Jakab már nem fog üzengetni.