Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Szoboszlai Dominik büszke a magyar válogatottra, de idegesítik a kimaradt helyzetek

Természetesen Szoboszlai Dominik sem elégedett mindennel a Bosznia-Hercegovina elleni meccs kapcsán, ugyanakkor ettől függetlenül büszke a csapatra.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Bosznia-Hercegovina mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. szeptember 10-én. Magyarország - Bosznia-Hercegovina 0-0. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Igazságtalan eredmény született Bosznia-Hercegovina ellen kedd este a Puskás Arénában, miután szinte csak egy csapat volt a pályán. Számos helyzetet dolgoztunk ki, ám nem állt mellénk a szerencse, noha gólokkal nyerhettünk volna.

Marco Rossi szövetségi kapitány sok mindennel volt elégedett, és arról is beszélt, hogy szerinte van egy réteg a szurkolókon belül, akik alig várják, hogy távozzon a kispadról. A 80 százalék azonban szereti őt, ami igen jó arány. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Arra is választ kaphattunk, miért került ki a kezdőből Gulácsi Péter, akinek a helyét Dibusz Dénes vette át. Szoboszlai Dominik szintén értékelt a meccset követően, akinek volt egy látványos felső kapufája is a meccs utolsó harmadában, ami könnyen beakadhatott volna, de nem így lett.

Szoboszlainak sem volt szerencséje

„Természetesen mindenki jobban örült volna a három pontnak, de szerintem nem megszokott, hogy a válogatott egy olyan vereség után, mint amilyen a németországi volt, ennyire motiváltan és ilyen küzdőszellemmel játszik”

Megjegyezte, nemcsak a saját kapufája, hanem minden más kimaradt helyzet is idegesíti. Ettől függetlenül látja a pozitív dolgokat, főleg abban, hogy ennyi helyzetet dolgoztak ki, addig az ellenfélnek hangja sem volt.

„Minden szurkolónak köszönjük, aki eljött a stadionba, mert az ilyen nehéz időszakokban van rájuk igazán szükségünk.” – mondta Szoboszlai, majd külön megdicsérte a mindössze másodszor válogatott Nikitscher Tamást, aki végig a pályán volt. „Le a kalappal előtte, mert ma szerintem olyan teljesítményt nyújtott, amire senki nem számított.”

Liner/MTI

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.