Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,80 Ft
Euró
394,45 Ft
Font
468,35 Ft
Bitcoin
59,563 $

Feltámadt hamvaiból a Huawei, mindenki az új, háromba hajtható telefonját akarja

Úgy viszik, mintha nem lenne holnap, pedig még csak az előrendelési szakaszban van az értékesítés.

...svg content...Fotó: Huawei
Mobil
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Huawei hivatalos oldalán közzétett adatok alapján az előrendelés elstartolása óta több mint 2,7 millió előrendelést adtak le a gyártó új, háromba hajtogatható készülékére. A kínai vállalat szombat délben kezdte meg az előrendeléseket a Mate XT készülékére.

A Huawei már korábban bejelentette, hogy kedden délután fél háromkor dobja piacra új termékét, majd szeptember 20-tól elkezdi árusítani is, ugyanakkor az árát még mindig nem tudni. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Elemzések szerint a Huawei a második negyedévben a negyedik helyen állt a piaci részesedés alapján, így tehát épp itt volt már az ideje annak, hogy visszatérjenek.

A készülék megjelenésének, valamint az előrendelések startjának időpontja vélhetően nem véletlenül került ezekre az időpontokra, hiszen vészesen közeleg az Apple iPhone 16 széria megjelenése is.

Folyamatosan nő az árhullám Budapesten, az M2-es metró menetrendje is változik

A BKK újabb forgalomkorlátozásokat vezet be a folyamatosan emelkedő dunai vízszint miatt.

Fotókon a visegrádi árvízhelyzet, beszédes felvételek a helyszínről

Visegrádon is nagy a készültség a Duna közelsége miatt, rengeteg homokzsákot pakoltak ki az elmúlt napokban, és lassan már csak figyelni kell, mit művel a folyó.

Komoly veszélynek teszi ki a szervezetét, aki műanyag edényben mikrózza az ételt

A szakemberek szerint ez abban az esetben is igaz, ha a jelölése szerint mikrohullámú sütőben is használható műanyag edényt használunk.