Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

X-Faktor: Majka már az első adásban az asztalon táncolt (videó)

Majka sokat nem várt a mulatozással, már az első adás ideje alatt táncra perdült az asztalon az X-Faktorban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Régi álma valósult meg Majkának azzal, hogy az X-Faktor mentora lehet. Lehetséges, hogy a következő években a rapper lesz a legnagyobb mentor, hiszen egyértelműen ő legismertebb név a jelenlegi csapatból.

Majka és csapata nagy hangulatban kezdték meg az X-Faktor új évadát. Gáspár Laci maradt meg egyedüliként a korábbi zsűriből, de így is jól érzi magát, hiszen Tóth Andi és Valkusz Milán szintén ott vannak Majka mellett. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A rapper olyannyira hangulatba jött az egyik produkció láttán, hogy felpattant az asztalra, és táncolni kezdett. Ez többeket meglepett, addig Majka mulatósra fogta a figurát, és láthatóan ez a közönséget is felpörgette, együtt buliztak a nótára.

Tóth Andi nemigazán értette, mi történik körülötte, próbálta felvenni a ritmust, majd Gáspár Laci megtáncoltatta. Ugyan a versenyzőre nem vár nagy karrier az X-Faktorban, biztosan emlékezni fognak rá, Majka miatt pláne.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.