Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Ezzel a csapattal kezd a magyar válogatott Németország ellen

A Szoboszlai Dominik vezette magyar válogatott egy igen energikus csapattal fogja rohamozni a német válogatott kapuját Németországban.

...svg content...Fotó: Csoboth Kevin, Balogh Botond, Dárdai Pál (háttal), Kata Mihály és Szoboszlai Dominik (b-j) labdarúgók a magyar válogatott stadionsétáján a düsseldorfi Merkur Spiel Arénában 2024. szeptember 6-án. A magyar csapat a labdarúgó Nemzetek Ligájában Németország ellen lép pályára. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan kezdetét veszi a Németország elleni összecsapás a Nemezetek Ligájában, amit természetesen élőben közvetít a televízió. Marco Rossi szövetségi kapitány bizakodó volt a mérkőzés előtt, és visszavágásra készülnek a magyarok az Európa-bajnokságért.

Egyik csapatnak sem a terveik szerint alakultak az események, de az EB már a múlt, mindenki a Nemzetek Ligájára koncentrál, és a magyarok rögtön a németekkel fognak játszani, ráadásul Németországban, amivel még inkább nehézzé válhatnak az események. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Rossi egy igen energikus, rendkívül motivált kezdőcsapatot állított össze az esti mérkőzésre, természetesen Szoboszlai Dominik csapatkapitánnyal a kezdőben. Varga Barnabás is visszatér, aki két és fél hónappal ezelőtt súlyos arcsérülést szenvedett a kontinenstornán.