Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,80 Ft
Euró
394,45 Ft
Font
468,35 Ft
Bitcoin
59,563 $

Sztárban Sztár All Stars: őrületesen nagyot énekelt Tóth Gabi Anastaciaként

Tóth Gabi lépett színpadra elsőként a Sztárban Sztár All Starsban, annak szombati élő show-jában, méghozzá Anastacia bőrébe bújva.

...svg content...Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi is igent mondott a TV2 felkérésére, ami nem is lehetett kérdés a részéről, hiszen imád énekelni, és az egyik kedvence műsora a Sztárban Sztár, aminek sokáig zsűritagja volt. Most visszatért a színpadra, hogy ismét lenyűgözze a nézőket.

Olyanok is akadhatnak szép számmal, akik kizárólag azért követik figyelemmel őt a versenyben, mert nem kedvelik. Ez a közösségi médiás hozzászólásokból tisztán kivehető, míg Gabi nagyrészt ezt az irigységnek tudja be, nem akar velük foglalkozni. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Rengeteget készült Anastaciaként, hogy biztosítsa a helyét a következő körben, hiszen nagy céljai vannak a műsorban. Miután neki kellett megkezdenie a show-t, még nagyobb volt rajta a nyomás, amit igyekezett a saját hasznára fordítani.

Gabi erősen kezdett, és valóban úgy nézett ki, mint a legendás énekesnő, néha még össze is lehetett keverni őket. Ez a stáb munkáját is dicsérik, akik tökéletesen alakították át Gabit, és óriási volt a show. Hangban is megvolt, sokkal jobban aligha nyithatta volna a műsort az énekesnő.

Folyamatosan nő az árhullám Budapesten, az M2-es metró menetrendje is változik

A BKK újabb forgalomkorlátozásokat vezet be a folyamatosan emelkedő dunai vízszint miatt.

Fotókon a visegrádi árvízhelyzet, beszédes felvételek a helyszínről

Visegrádon is nagy a készültség a Duna közelsége miatt, rengeteg homokzsákot pakoltak ki az elmúlt napokban, és lassan már csak figyelni kell, mit művel a folyó.

Komoly veszélynek teszi ki a szervezetét, aki műanyag edényben mikrózza az ételt

A szakemberek szerint ez abban az esetben is igaz, ha a jelölése szerint mikrohullámú sütőben is használható műanyag edényt használunk.