Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,56 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
60,300 $

Orbán Viktor elmondta a véleményét Lázár János munkájáról

Orbán Viktor Lázár Jánosról is elmondta a véleményét, aki mostanában rengeteg kritikát kap, nemcsak Vitézy Dávidtól.

...svg content...Fotó: Facebook/Lázár János
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt napokban nem egy üzenetet cserélt gazdát a Facebookon keresztül Magyar Péter és Lázár János között. Vitézy Dávid pedig az esetek többségében egyoldalúan próbált kommunikálni a miniszterrel a MÁV helyzetről.

Lázár nem tartja sokra Vitézy képességeit, addig a volt főpolgármester-jelölt szerint azonnal le kellene mondania a közlekedési miniszternek. Magyar is ezt hangsúlyozta, aki a Tisza Párt vezetőjeként megreformálná a MÁV-ot, de nem ez van a listája élén, hanem az egészségügy. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Az egészségügy kapcsán is mondott pár szót Orbán Viktor miniszterelnök Kötcsén, ahogyan többek között az uniós pénzek szintén szóba kerültek. Az egyik újságíró a sajtóeseményen Lázárt Jánost hozta szóba, akinek munkájáról elmondta a véleményét a kormányfő.

„A leghatékonyabb miniszterünk felelős a közlekedésért. Szerintem az elmúlt évtized legnagyobb szenzációját ő ért el. Az országbérlet! Ha összeveti, mennyi ember használta a vasutat Lázár János előtt és után, akkor megkapja a munkájának a bizonyítványát.” – emelte ki a nyilatkozatában az ország vezetője.

„Ez egy óriási növekedés, és nagy dolog, örülünk is neki. Van gond az egészségügyben, az oktatásban is, de az egészségügyben is csak a legnagyobb elismeréssel tudunk beszélni az ápolónőkről, az ott dolgozókról.”