Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Szombat este rajtol az új X-Faktor Majka mentorcsapatával az RTL-en

Majka egyértelműen az új X-Faktor mentorcsapatának vezére, aki már az RTL-en igyekszik sikereket elérni.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Majka még tavaly év végén jelentette be, hogy elhagyja a TV2-t, és visszatér az RTL-hez, ami nagy sajtóvisszhangot kapott. Ugyan voltak bizonyos pletykák, miszerint az évek során tárgyaltak egymással a felek egy esetleges nagy visszatérésről, váratlanul jött a bejelentés.

Talán pontosabban, ha úgy fogalmazunk, váratlan időpontban jelentették be Majka átigazolását, de nem ő volt az egyetlen. Pápai Joci szintén vele tartott, aki korábban szintén a Sztárban Sztár leszek! zsűritagja lehetett. Aggódniuk így sem kell a TV2 nézőinek, mert egyrészt jön az új Megasztár, és szombat este elrajtol a Sztárban Sztár All Stars. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Miután az RTL is szombaton indítja útjára az X-Faktort, ugyanabban az időpontban, a nézők ide-oda kapcsolgathatnak, mert sokan kíváncsiak a két show-ra. Majka mellett Tóth Andi, Gáspár Laci és Valkusz Milán lesznek még a mentorok.

Az RTL 19 óra 30 perctől vetíti le az első epizódot, ami a válogatókon történtekről fog szólni. Egészen 22 óráig tart majd a műsor, addig a Sztárban Sztár All Stars másfél órával tovább, így egészen késő estig lesz mit néznünk a tévében.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.