Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Az olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf is a Fradinál folytatja (videó)

Rasovszky Kristóf, aki nemrég olimpiai bajnok lett Párizsban nyílt vízi úszásban, a Ferencvárosnál folytatja pályafutását.

...svg content...Fotó: fradi.hu
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb nagy nevet igazolt a Ferencváros, ezúttal Rasovszky Kristóf személyében, aki olimpiai bajnok lett Párizsban. Nem sokkal ezelőtt jelentették be a legendás úszó érkezését, aki természetesen már nagyon várja a következő időszakot a Fradival.

A még mindig csak 27 éves klasszis 2016-ban tért át nyílt vízi úszásra, ami a lehető legjobb döntés volt a részéről. Sorra jöttek a sikerek, a csúcsra pedig pár héttel ezelőtt ért fel, amikor megnyerte az olimpiát Párizsban a Szajna vízében. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egészen hihetetlen teljesítményt nyújtott, ami amiatt is örökre emlékezetes marad, mert Betlehem Dávid ugyancsak dobogós lett. Ezzel pedig történelmet írtak, és megmutatták a világnak, hogy a magyarok mire képesek.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.