Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Csütörtök hajnali fotóval üzent Lázár Jánosnak Magyar Péter

Magyar Péter megint Lázár Jánosnak üzent a Facebookon keresztül, de ebből aligha lesz találkozó a közeljövőben.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetõje nyilatkozik a sajtó képviselõinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Látványos üzengetésbe kezdett egymással a Tisza Párt vezetője, Magyar Péter és Lázár János miniszter egy találkozó miatt. Mindkét politikusnak megvan erről a véleménye, és ugyan nyitottak a megbeszélt találkozóra, azt részben más formában képzelik el.

Magyar ragaszkodik ahhoz, hogy együtt vonatkozzanak azokon a szakaszokon, amik sok kritikát kapnak. Lázár erre is válaszolt, majd nem sokkal később Magyar Péter azt írta, a miniszter fél, így lehetséges, hogy ebből a találkozóból semmi nem lesz. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Most úgy tűnik, patthelyzet alakult ki, ugyanakkor továbbra is áll Lázár János ajánlata Magyar Péter felé, a média jelenlétével. Ha azonban Magyar ragaszkodik a saját tervéhez, erősen valószínűtlen, hogy mindez változzon, és abban az esetben a találkozó csak egy terv marad, nem több.

A Tisza Párt vezetője elmondta, ha Lázár vonatozik vele, meghívja őt egy sörre, aki egyértelművé tette, kész segíteni azokban a dolgokban, amiket Magyar Péter kért tőle, de abban már nem, hogy a pártjának kampányoljon 2026-ra, ami a Fidesz és a Tisza nagy csatárjáról szólhat, miután a többi baloldali párt szinte megszűnt létezni.

„Jó reggelt Miniszter úr! Ha mégis meggondolnád magad, még odaérsz… ui.: “Néha egymás mellé kerültünk egy állomáson. S néha helyet kellett cserélnünk, hogy más beszálljon.” – üzent Magyar Péter a csütörtök hajnali posztjában.