Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Teljesen új külsővel vág neki Tóth Gabi a Sztárban Sztár All Starsnak

Tóth Gabi új stílusban készül a Sztárban Sztár All Stars évadára, de hamarosan ismét át fog alakulni.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Már mindenki tudhatja, hogy Tóth Gabi is ott lesz a Sztárban Sztár All Stars évadában, amit meg akar nyerni. Nem lesz könnyű dolga, mert számos nagy énekes veszi körül, és ha megnézzük a női mezőnyt, már az megérne egy külön műsort.

Lenyűgöző énekesek álltak össze, és ezen a hétvégén elindul a nagy show. Mivel 24 énekes versenyez egymás ellen, rövid idő alatt újabb és újabb sztárok fognak búcsúzni, egyesek ideje korán, ami mindig fájdalmas. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Gabi is tisztában van azzal, hogy ez egy rendkívül kemény verseny lesz, és semmit sem bízhat a véletlenre. Szüksége van a szavazatokra, ugyanakkor meg kell küzdenie az ellentáborral is, mert egyesek szándékosan dolgozhatnak ellene a nézők közül, hogy gyorsan távozzon, mint Rubint Réka esetében a Dancing with the Starsban.

Gőzerővel készül, mindent belead, amit csak tud, és a sors úgy hozta, hogy az exe lesz az párbajellenfele a hétvégén. Ha már show, akkor új külsővel vág neki ennek az egésznek, amit alább láthatunk egy fotó formájában.