Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

Több alvó embert lőttek agyon egy vonaton Chicagóban

A Chicago környéki Blue Line vonaton követték el a gyilkosságokat, aminek összesen négy áldozata van.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nikhil Mistry
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Négy ember vesztette életét egy tömeges lövöldözésben a Chicago környéki Blue Line vonaton a Forest Parknál. Mind a négy áldozat a vonat utasa volt, ami épp a Forest Park terminál felé tartott, amikor nem sokkal 5 óra 30 perc előtt lelőtték őket.

A rendőrség tájékoztatása szerint három áldozatra már holtan találtak rá a helyszínen, míg a negyedik sérültet ugyan sikerült kórházba szállítani, később ő is meghalt. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra az áldozatok személyazonosságát. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A nyomozók szerint egy elszigetelt incidensről lehet szó, és nincsenek veszélyben emiatt a közösség tagjai. Az eddig szerzett információk szerint egy ember lőtte le az áldozatokat, egyedül hajtotta végre az akcióját.

A rendőrség azon a véleményen van, hogy a lövöldöző nem ismerte az áldozatokat, akik hajléktalannak tűntek, és épp aludtak, amikor a támadó lelőtte őket. A helyszínelés során arra lettek figyelmesek a nyomozók, hogy a támadó nem rabolta ki az áldozatokat, és teljesen véletlenszerűen vitte véghez a tettét.

A térfigyelő kamerák segítségével hamar megtalálták a feltételezett elkövetőt, akit őrizetbe vettek. A CBS News azt írja, Rory Hoskins polgármester szerint a tragédia rávilágít arra, hogy több erőforrásra van szükség a Forest Parkban, ahol az elmúlt években sok incidens történt.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.