Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,72 Ft
Euró
394,06 Ft
Font
468,62 Ft
Bitcoin
63,544 $

Jakab Péter megint megjelent Magyar Péter oldalán, többeknek elegük van belőle

Jakab Péter valamiért nem érzi, hogy Magyar Péter nem akar foglalkozni vele, amit már az ATV Egyenes Beszéd című műsorában egyértelművé tett.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának (AFCO) alakuló ülésén Brüsszelben 2024. július 23-án. MTI/Bodnár Boglárka
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Jakab Péter láthatóan igyekszik figyelmet kapni Magyar Péteren keresztül a Tisza Párt vezetőjének Facebook oldalán. A Jobbik volt elnöke egy héttel ezelőtt nyílt levelet írt Magyar Péternek, de még mindig várja a választ.

Magyar az ATV műsorában már erősen célzott rá, nem akar foglalkozni az ehhez hasonló kérésekkel, és úgy látja, egyre többen próbálnak hozzájuk dörgölőzni. Jakab Péter sokak számára már a múlt, és Magyar számtalanszor egyértelművé tette, egy másik párttal, mozgalommal sem akar foglalkozni.

Vona Gábor is hasonlóan járt, addig Jakab nem adja fel, és megint megjelent Magyar Facebook oldalán. Azt írta neki, több mint egy héttel ezelőtt küldte el a hivatalos címére a levelét, felajánlva az együttműködés lehetőségét a parlament felosztására és az előrehozott választás érdekében.

„Elnök úr, több mint egy hete írtam önnek levelet a hivatalos címére, felajánlva az együttműködés lehetőségét a parlament feloszlatása és az előrehozott választás érdekében. Az erről szóló határozati javaslat kész, választ azonban még nem kaptam öntől, hogy legerősebb ellenzéki pártként támogatja-e a folyamat elindítását. Tisztelettel kérdezem, számíthatok-e hivatalos válaszra! Jakab Péter” – írta Jakab.

Volt, aki megjegyezte, szerinte senki nem kíváncsi Jakab Péterre, és vegye észre magát. Erősen kétséges, hogy Magyar Péter reagálni fog Jakab újabb és újabb üzeneteire, maximum azt kockáztatja meg, hogy kitiltják az oldalról.