Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Videón Dibusz parádéja a Fradi-Nyíregyháza meccsről

Dibusz sokat tett hozzá ahhoz, hogy a Ferencváros otthon tartsa a 3 pontot a Nyíregyháza ellen vasárnap az NB1 aktuális fordulójában.

...svg content...Fotó: Dibusz Dénes (k) és Gruber Zsombor (b), a győztes Ferencváros játékosai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Ferencváros TC – Újpest FC mérkőzés után a Groupama Arénában 2024. augusztus 17-én. A Ferencváros 1-0-ra győzött. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nem túl gyakran fordul elő mostanában, hogy az Újpest és a Ferencváros egyszerre hozza a kötelezőt. A Fradi évek óta legyőzhetetlen az NB1-ben, míg az ősi rivális még mindig csak keresi a helyét, és legutóbb a kiesés ellen küzdött.

Az idei szezonjuk katasztrofálisan indul, majd történt valami, és minden egycsapásra megváltozott. Beérhet a sok változtatás, az edzőváltás, jól jelzi ezt a Kecskemét elleni győzelem is az elmúlt hétvégéről. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Ferencváros is nyert, a Nyíregyházát fogadták, bár nem volt egyszerű a helyzetük, mert a vendégek nem egy helyzetet dolgoztak ki. Dibusz nagyokat védett, még mindig klasszis kapus, de a védelem kihagyásánál ő sem tudott mit tenni.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.