Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Továbbra is 100%-os a Fradi, már ők vezetik az NB1-et

A Ferencváros úgy vette át a vezetést a Puskás Akadémia előtt, hogy egy meccsel kevesebbet játszott.

...svg content...Fotó: Ibrahim Cissé, a Ferencváros játékosa (k) örül a góljának a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében, a Ferencvárosi TC - Midtjylland (dán) visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 13-án. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Többek között az Újpest is pályára lépett vasárnap az NB1-ben, és egyelőre úgy fest, egy nehéz kezdés után összeálltak a dolgok. Ugyan hat meccset játszottak eddig, 9 ponttal jelenleg a 4. helyen állnak.

Az eddig 100%-os Puskás Akadémia viszont vereséget szenvedett, a Paks otthonában kaptak ki. A Ferencváros nem tette meg ezt a „szívességet” a riválisoknak, és hibátlan mérleggel vezetik a bajnokságot, megérdemelten. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mind a négy meccsüket hozta Pascal Jansen csapata, akik az Európa-ligában folytatják tovább az európai kupaporondon. Legutóbbi ellenfelük az NB1-ben a Nyíregyháza volt, Gartenmann már a 18. percben beköszönt, megszerezte a vezetést. A súlyos sérüléséből felépült Varga Barnabás sem akart kimaradni, az 59. percben büntetőből volt eredményes.

Ugyan a kiesőhelyen álló vendégek a 65. percben szépítettek, ez már nem volt többre elég, így maradt a 2-1. A Ferencváros az első helyen, addig a Nyíregyháza 4 ponttal csak a mezőny végéről várhatja a folytatást.