Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,72 Ft
Euró
394,06 Ft
Font
468,62 Ft
Bitcoin
63,544 $

Nemrég a fél világ akarta, most Ronaldo riválisa lehet a szaúdi bajnokságban

Eldőlhetett a Napoli szupersztárjának sorsa, aki végül meglehetősen fiatalon szerződik a szaúdi bajnokságba, de nem ő az egyetlen gólerős támadó, akit leigazolhat Cristiano Ronaldo riválisa.

...svg content...Fotó: Instagram/Victor Osimhen ( MFR )
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Továbbra is öntik a pénzt a szaúdi bajnokságba, ahol még mindig minden Cristiano Ronaldo tündökléséről szól. Hiába szerződtek más sztárok, világsztárok a Közel-Keletre, a felét sem tudják felmutatni annak, mint amit az 1000. góljára készülő portugál tesz le az asztalra.

Az Al Ahli közben megegyezett a Napolival Victor Osimhen ügyében, akiért nemrég még sorban álltak a nagyobbnál nagyobb sztárcsapatok. Egy ideje viszont nem talál magának klubot, a magas vételár miatt sem, és a legutóbbi szezonja már távolról sem volt sikeres. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Fabrizio Romano arról jelentett, hogy a teljes csomag értéke 80 millió euró. Magas fizetést fog kapni a még mindig csak 25 éves támadó, de közel sem annyit, mint amennyit kapott volna, ha két évvel ezelőtt szerződik Szaúd-Arábiába.

Négy évre ír alá, amiért cserébe szezononként nettó 25/30 millió eurót kap, és a kontraktus tartalmaz egy kilépési záradékot is. Immáron minden Osimhen kezében van, ő dönt a Chelsea és a szaúdiak ajánlata között.

Ivan Toney, a Premier League egyik legjobb támadója szintén csatlakozhat. Romano szerint az Al Ahli Toney kapcsán is megállapodást kötött, mivel a Napoli sztárja kivár. A Brentford 40 millió fontot kapna a csatárért, és Toney bármikor költözhet. A döntés rövidesen megszülethet, most mindenki arra vár, hogyan dönt Osimhen.