Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,66 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,88 Ft
Bitcoin
63,320 $

Majka bemutatta a család legújabb tagját

A sztár most különösen boldog, hiszen egy nagyon fontos új tag érkezett a családjához, melynek igen fontos szerepe lesz.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A sztár most különösen boldog, hiszen egy nagyon fontos új tag érkezett a családjához, melynek igen fontos szerepe lesz.

Majka hosszú évekkel ezelőtt még egy ismeretlen vidék srác volt, akinek azonban volt egy nagy álma: híres, ismert szeretett volna lenni, de ami még ennél is fontosabb, sikeres. Azt kell mondjuk, hogy többszörösen teljesíthette az álmát. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

Hatalmas utat járt be, de elérte a célját, miközben boldog családapa lett belőle. A kedvese és a gyerekei pedig minden egyes nap nagyon boldoggá tehetik őt. A siker semmit sem érne, ha nem lennénk boldogok.

Peti is maximálisan tisztában van ezzel, és sokat is tesz a családjáért, azért, hogy biztonságban tudja őket. Többek között olyan autókat is választ, amikben a biztonság is kiemelt szerepet játszik, ami a Mercedes egyik fő ismérve.

A márka számtalan olyan biztonságtechnikai fejlesztést tudhat az autóiban, amik valóban életeket menthetnek. Ezt szem előtt tartva Majka bemutatta a család legújabb tagját, egy Mercedes GLS-t, mely nemcsak biztonságos és tágas, pofásan is néz ki.

Egy verda, ami minden évszakban kiváló szolgálatot teljesíthet, és közben megbízható, kellően erős és gyors. Nem véletlenül mosolyog annyira a magyar sztár, mert egy ilyen autót bárki elfogadna, főleg, ha családos ember.

Ez ám az ütős trió: Curtis, Pápai Joci és Majka

Hszi Csin-ping egyedi autóval érkezik Magyarországra, a kínai őrezred fogja védeni

Most először jár Magyarországon a kínai elnök a hivatalba lépése óta.

Nem tudni, felépül-e az Eb-re a magyar válogatott most megműtött védője

Műtéten esett át Fiola Attila, a Fehérvár FC és a magyar labdarúgó-válogatott védője, ám felépülési ideje egyelőre ismeretlen, így bizonytalan, hogy részt vehet-e a közelgő Európa-bajnokságon.