Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Megint nem lőtt gólt Mbappé, ismét pontokat hullajtott a Real Madrid

Egyértelműen gödörben van a Real Madrid, rövid időn már négy pontot veszített a csapat, ami sokba kerülhet a végén.

...svg content...Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Előzetesen mindenki arra számított, hogy a Real Madrid hengerelni fog az új szezonban, ám ehhez képest három fordulót követően csak egy győzelem és két döntetlen áll a legendás csapata neve mellett a LaLigában.

Mindezt úgy, hogy papíron a világ legerősebb kerete az övék, és már Mbappé is a csapat tagja. A francia klasszis képtelen betalálni, addig Ancelotti kitart amellett, hogy jó helyen játszatja, és nem teszi ki a szélre, hiába volt ott eredményes éveken át a PSG-nél. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Először a nyitófordulóban bukott pontokat a Real Madrid a Mallorcra otthonában, most pedig a Las Palmas viccelte meg őket egy 5. percben szerzett góllal. Idegenben egyelőre nem megy a csapatnak, és ha nincs V. Junior büntetője a 69. percben, még pontot sem szereznek.

Mindössze 7 próbálkozása volt a Las Palmasnak, amiből 2 ment kapura, addig a Real Madrid 25 kísérletéből 8 volt veszélyesebb. Mbappé előtt megint megvoltak a lehetőségek, ugyanakkor egy sem akadt be közülük, amivel további kritikákat zúdított magára.

A Barcelonánál viszont minden a legnagyobb rendben van, eddig 100%-os a csapat, míg a Real Madrid pillanatnyilag csak az 5. helyen áll. Ha így folytatják tovább, krízishelyzet léphet fel, és igazolni már nem fognak, Ancelotti kizárta ezt az opciót.