Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Újabb magyar válogatott játékos szerződött Újpestre

Rövid időn belül két válogatott játékossal erősített az Újpest, akik okozhatnak még meglepetéseket az NB1-ben.

...svg content...Fotó: ujpestfc.hu
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, Fiola Attila Újpestre szerződött. A közel 60 szoros válogatott játékos nagy erősítés lesz a fővárosi csapat számára, akik nemrég bejelentették, hogy Horváth Krisztofer is náluk folytatja a pályafutását.

A Kecskemétet hagyja a válogatottban is játszott 22 éves támadó, aki korábban Torinóban is megfordult. Szintén remek erősítést jelenthet a teljesen átalakulóban lévő Újpest számára, akiknek komoly céljaik vannak a jövőre nézve, újra az élmezőny tagjai akarnak lenni, és visszaszereznék a bajnoki trófeát. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Horváth Krisztofer érkezésével újabb magyar válogatott játékossal erősítettük meg a keretet. Tökéletesen illeszkedik az Újpest FC filozófiájába, hiszen 22 éves kora ellenére komoly tapasztalattal rendelkezik, a támadósor bármely posztján bevethető, mondhatni univerzális játékos, a mentalitása pedig példaértékű.” – mondta el Ratatics Péter, az Újpest FC elnöke.

„Megszerzése nagy fegyvertény, hiszen komoly hazai és külföldi szerződések helyett választotta Újpestet, ami egy megerősítése is annak, hogy az elmúlt hónapokban hatékonyan dolgoztunk, és vonzóvá tudtuk tenni a klubot ilyen kaliberű játékosok számára is.” – idézte az elnököt az Újpest hivatalos honlapja.