Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,45 Ft
Euró
394,04 Ft
Font
466,42 Ft
Bitcoin
60,417 $

Magyar Péter azonnal megjelent Lázár János bejelentése alatt

Magyar Péter hamar odaszólt Lázár János miniszternek, miután bejelentette, hogy a Keleti pályaudvar újra működik.

...svg content...Fotó: Lázár János építési és közlekedési miniszter sajtótájékoztatót tart a hivatalában Közlekedési infó címmel 2024. augusztus 16-án. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Igen rossz pillanatban történt a Keleti pályaudvaron a súlyos vonatbaleset, amikor is a MÁV sok kritikákat kap a vonatok minősége, a késések miatt. Szerencsére még csak sérültje sem volt a kisiklásnak, viszont az anyagi kár igen jelentős.

A MÁV szakemberei kiváló munkát végeztek, gyorsan helyreállították a vasútforgalmat. Erről tett bejelentést Lázár János miniszter is, akit az elmúlt napokban szinte óránként támadott Vitézy Dávid volt főpolgármester-jelölt.

Lázárt sem kell félteni, kiosztotta Vitézyt, aki várhatóan rövidesen erre is reagálni fog. Mostanában igen aktív a Facebook oldalán, ami javarészt a miniszter elleni kritikákról, támadásokról szól. Lázár János bejelentése alatt Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője szintén megjelent.

„Miniszter úr szokott vasúton utazni? Azt már tudjuk, hogy az egészségügyi államtitkár nem szokott kórházakban járni.” – írta reakciója első felében Magyar Péter, nem akarta szó nélkül hagyni Lázár János posztját.

„Tehát a látványtervek helyett miniszter úr szerint az akciótervet oldják meg a magyar vasút problémáit…eddig nem voltak akciótervet? Szankciós infláció. Uszítani ti szoktatok. Abban világbajnokok vagytok.” – tette hozzá Magyar, aki kedd este ismét az ATV vendége lesz az Egyenes Beszédben.

Szoboszlai gólt lőtt a Milánnak, 9-2-re nyert a Bayern, Mbappé is beköszönt

Szoboszlai Dominik gyorsan megszerezte az első liverpooli Bajnokok Ligája gólját, ami 3 pontot ért Olaszországban, míg a Real Madrid megszenvedett a Stuttgart ellen, addig a Bayern München gálázott.

FELKAPOTT