Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
474,21 Ft
Bitcoin
63,185 $

Krausz Gábor szerint többet hisztizett az Ázsia Expresszben, mint kellett volna

Elmondása szerint a Dancing With The Stars ideje alatt is volt erre példa, de az másabb volt, mert kettőjük között maradt.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz legújabb évada kapcsán régóta hallani, hogy az eddigi legkeményebb és legdrámaibb szezonra számíthatunk. A névsor is erős, de a verseny még inkább, ami a régi kapcsolatokat is próbára teszi. Krausz Gábor és Mikes Anna viszont a pletykák ellenére is együtt maradtak, jelenleg is egy párt alkotnak. Szerelmük erősebb, mint valaha.

Ugyanakkor tény, hogy a műsorban nem mindennapi feladatokkal kell megbirkózniuk a versenyzőknek, legyen szó fuvarról, szállásról vagy bármi egyébről. Ennek kapcsán a táncosnő korábban azt mondta, számára a legnehezebb a higiénia hiánya volt. „Még a legjobb családoknak is teljesen más fogalma van a higiéniáról, mint nekünk” – magyarázta. Soron kívül Szijjártó Péter szerint nagyon szomorú jövő várhat az emberiségre, ha ez így megy tovább

„Az illemhelyiségek is tragikusak. Sokszor borzasztó körülmények között mosakodtunk, ha egyáltalán mosakodtunk, mert olyanra is volt példa, hogy nem volt lehetőségünk. Így egy nagyon húzós nap után koszosan feküdtünk le aludni, majd folytattuk a másnapot” – vallotta be. Az első részletek alapján pedig úgy tűnik, a sztárséfet igazán kiborította egy-egy helyzet.

Erről Krausz Gábor nemrégiben bővebben is beszélt. „Tudtam Annáról, hogy kitartó, hogy versenyző, a Dancing alatt is az volt, itt viszont még extrábban kijött ez. Én a Dancing alatt egy csomót hisztiztem, ami nem tűnt annyira durvának, mert a táncteremben igazából kettőnk között maradt” – nyilatkozta a Feminának.

„Ázsiában ez is felerősödött, sokkal nagyobb volt a nyomás és a teher, emiatt többet hisztiztem, mint szerintem kellett volna. De hát ez nem volt új Annának, csak erőtejesebben tapasztalta” – jegyezte meg a séf. Mikes Anna úgy érzi, semmi váratlan nem érte sem magával, sem párjával kapcsolatban. „Bármilyen nehéz a szituáció, megoldjuk. Nincs olyan, hogy nem” – emelte ki.

Megdöbbentő részletek derültek ki Trump második merénylőjéről

Donald Trump második merénylője, aki végezni akart az USA volt elnökével, hosszú évekre kerülhet rácsok mögé.