Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Magyar Péter ismét visszatér az ATV-hez, élőben ad interjút

Rövid időn belül második alkalommal is interjút ad Magyar Péter az Egyenes Beszéd című műsornak az ATV-nek.

...svg content...Fotó: Facebook / Magyar Péter
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Korábban Rónai Egonnal beszélgetett a Tisza Párt vezetője, de az nem tartott sokáig. Röviddel a műsorkezdés után felállt és kisétált a stúdióból, ami miatt vizsgálatot indítottak. Azóta hatósági felszólítást is kapott Magyar az általa megosztott személyes jellegű tartalmak miatt.

Magyar Péter hétfőn sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt közölte, meg fogja látogatni Gulyás Gergely minisztert, és ellenőrizni fogja, a minisztériumban vannak-e szappanok a mosdóban, reagálván ezzel az egészségügyi helyzetre. Elmondása szerint hét kórházban járt eddig, de mindenhol hiányt fedezett fel az alapvető tisztálkodási eszközök terén. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Most pedig bejelentette, kedden 20 órától az ATV vendége lesz az Egyenes Beszédben, rövid időn belül már másodszorra. Sok témával készül, többek között a Völner-Schadl ügyről is beszélni fog, ahogyan az állami egészségügyről. „Ma 20.00 órától az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége leszek.” – írta a Facebook oldalán Magyar Péter.