Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Bejelentették a Sony PlayStation 5 új bemutatóját: izgalmas lesz

Egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy új információkat kapjunk a Sony next-gen konzoljáról, ami PS5 néven fut.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

Egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy új információkat kapjunk a Sony next-gen konzoljáról, ami PS5 néven fut.

Rajongók milliói várják a nagy hírt, hogy mikor futhat be a Sony nagy bejelentése a PS5 áráról és megjelenéséről. Emellett számos más részletről sem tudni a konzol kapcsán, miközben a Microsoft már minden fontos részt megerősített a Series X-ről és S-ről, valamint kiszivárgott, hogy egy harmadik konzol, a Series V is piacra kerülhet. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

A Sony körül is sok a pletyka, akiknek megvan a lehetőségük a tervek megváltoztatására, miután látták a Microsoft számait, és megjelenési dátumát. A GameSpot a cikkében azt írja, hogy a a Sony bejelentette a következő PS5-eseményét.

Az esemény során főként az első féltől és a külső stúdióktól érkező játékokról tudhatunk meg részleteket, beleértve az indulásnál elérhető címeket, amik nagyon fontos szerepet fognak játszani az értékesítésben.

A Sony bejelentése szerint a PS5 új bemutatója szeptember 16-án, szerdán lesz magyar idő szerint 22 órakor. Az esemény a konzol közelgő játékaira fog koncentrálni. Ez magában foglalja a bemutatáskor megjelenő játékokat, valamint a jövőben elérhető címeket.

Az eseményt Twitch-en és YouTube-on egyaránt figyelemmel lehet majd követni, ami körülbelül 40 perces lesz. Ez inkább a játékokra, mintsem a hardverekre fog összpontosulni. Azt már tudjuk, hogy az új Spider Man is köztük lesz.

Kiszivároghatott a PS5 megjelenési dátuma