Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Kiadták a németországi terrortámadás elkövetőjének fotóját

A 26 éves terrorista minden bizonnyal már soha nem kerülhet szabadlábra, miután három embert halálra késelt egy németországi fesztiválon.

...svg content...Fotó: Unsplash/(Augustin-Foto) Jonas Augustin
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az illegális migráció miatt is egyre több a terrortámadás, miután erősen szélsőséges személyek szivárogtak be Európába. Legutóbb Németországban hajtott végre egy gyilkos támadást egy férfi, aki az Iszlám Állam katonája lehet.

A terrorszervezet hamar magára vállalta a gyilkosságokat, és azt állították, az ő katonájuk végzett az ártatlanokkal, akik egy németországi fesztiválon vettek részt. A kegyetlen gyilkos igyekezett biztosra menni, mert torokra és nyakra ment. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egy 67 és egy 56 éves férfit, illetve egy 56 éves nőt gyilkolt meg a 26 éves szír férfi, akiket konyhakéssel szúrt nyakon. További nyolc embert pedig megsebesítette, néhányan jelenleg is súlyos állapotban vannak.

Rendőrségi helikopterrel és fegyveres biztosítással vitték a férfit az ügyészség elé a hétvégén, amiről felvételek készültek. Ugyan takarták a terrorista arcát, a Bild nyilvánosságra hozta a férfi személyazonosságát, amit erre a linkre kattintva nézhetünk meg.

A gyilkos támadó feladta magát a rendőrségen a támadást követően, mialatt hajtóvadászat zajlott utána. A legritkább esetben fordul elő hasonló, amikor egy ilyen kegyetlen gyilkosság után valaki az Iszlám Állam követőjeként feladja magát. Nemcsak feladta magát, beismerő vallomást is tett.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.