Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Már 112 médiamunkás halhatott meg az izraeli-palesztin konfliktusban

Legalább 112 médiaszakember vesztette életét az elmúlt hat hónapban, amióta a Hamász támadására válaszul Izrael háborút indított a Gázai övezetben, közölte a Riporterek Határok Nélkül.

További Hírek

Az Egyestül Államok védelmébe vette Ukrajnát, mondván, az ukránoknak semmi közük a moszkvai terrortámadásért.

Az orosz belügyminisztérium azt is elárulta, hogy mind a négy terrorista, akit elfogtak, külföldiek, nem a honfitársaik.

A Crocus City Hallban történt terrortámadás egyik elkövetőjét vallatták az FSzB emberei.

A Fehér Ház közlése szerint már a hónap elején figyelmeztették Oroszországot egy esetleges támadásról, ami feléjük irányulhat, és azt valószínűleg Moszkvában hajthatják végre a nagyobb tömegekben.

Időközben tovább nőtt a moszkvai terrortámadás áldozatainak száma, ahogyan a sérülteké is, akik között lehetnek életveszélyes állapotban lévők is.

Az Iszlám Állam vállalja a felelősséget a Moszkvában történtekért, amire Oroszország várhatóan súlyos megtorlással fog reagálni.

A 26 éves férfit háborús uszítással vádolták, védője különös magyarázattal állt elő.

Az Iszlám Állam vállalta magára csütörtökön azt a két robbantást, ami közel száz embert megölt, többeket pedig megsebesített egy, a 2020-ban amerikai dróntámadásban meghalt parancsnok, Kászem Szolejmáni tiszteletére tartott megemlékezésen.

A szakértők szerint az izraeli katonai offenzíva Gázában új lehetőségeket teremtett a szélsőséges csoportoknak Nyugaton és a Közel-Keleten.

A magát Abdesalem Al Guilaninak nevező 45 éves férfi két nappal ezelőtt agyonlőtt két svéd futballszurkolót, egy harmadikat pedig megsebesített.