Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Videóra vették a szír késelőt, aki három emberrel végzett Németországban

Speciális egységek szállították át a feltehetőleg iszlamista férfit, aki három emberrel végzett egy németországi fesztiválon.

...svg content...Fotó: Unsplash/Markus Spiske
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egész Európát megrázta, ami péntek este történt, miután egy feltehetőleg iszlamista szélsőséges sorra szúrta le az embereket a tömegben. Gyilkossági szándéka több mint egyértelmű volt, miután az emberek torkát és nyakukat célozta a támadások alatt.

Három emberrel végzett, de többen még mindig az életükért küzdenek a kórházban. Az Iszlám Állam bejelentette, az ő katonájuk az elkövető, aki meglepő módon feladta magát a rendőrség, ahová szimplán besétált.

Sokáig nem találták a rendőrök, akik hatalmas erőforrásokat mozgósítottak annak érdekében, hogy megtalálják a gyanúsítottat. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra a személyazonosságát, csak annyit tudni róla, hogy 26 éves és szír állampolgár.

A gyilkos terrorista már vallomást tett, és minden bizonnyal élete végéig rácsok között marad. A videón azt látni, ahogyan a speciális egységek megérkeznek vele, leszedik a rendőrségi helikopterről, majd továbbiszik. Rövidesen újabb információk jelenhetnek meg a támadóról, ismertetvén a vallomását is a nyilvánossággal.