Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Jön Mbappé nagy bemutatkozása a Real Madrid hazai pályáján, Modric lehet a kulcs

Ez lesz az első alkalom, hogy Mbappé a Santiago Bernabeu stadionban fog játszani, aminek ideje alatt mindenki gólt vár tőle.

...svg content...Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé első mérkőzése nem sikerült rosszul a Real Madridnál, ugyanis gólt szerzett a Szuperkupában az Atalanta ellen. Nem ez volt élete meccse, viszont remek hangolódást jelentett számára a folytatást illetően.

A Mallorca ellen mutatkozott be a spanyol ligában, idegenben, és ugyan több helyzete is volt, nem tudott eredményes lenni. Emiatt sok kritikát kapott, és egyesek rögtön megkongatták a vészharangokat, miszerint miatta nem működik a támadósor. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Erre csak később kapunk választ, de annyi bizonyos, még szoknia kell az új rendszert, ahogyan a többieknek is, hogy vele játszanak együtt. A Barcelona hozta a meccsét szombaton, így jelenleg 5 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt, akiknek erre mindenképpen reagálniuk kell.

A hírek szerint a veterán Modric kezdeni fog vasárnap délután, aki akár gólpasszokat is adhat Mbappénak. A meccset 17 órától rendezik meg, amit minden eddiginél nagyobb várakozás előz meg a francia klasszis miatt, akinek ez lesz az első mérkőzése a Bernabeuban.