Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék meg akarják nevelni a Budapesten élőket

Szentkirályi Alexandra egy egészen más Budapestet képzel el, és ezért is fog dolgozni a csapatával a következő években.

...svg content...Fotó: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi listavezetője (k) az Egymillió Találkozás Napjára szervezett kampánykörútján Budatétényben 2024. június 8-án. A másnapi választás előtti 24 órában a Fidesz ötvenezer aktivistája és a kormánypárt politikusai egymillió embert keresnek fel személyesen. MTI/Purger Tamás
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra sokáig kormányszóvivőként dolgozott, majd miután Budapest főpolgármestere lett, Vitályos Eszter vette át a munkáját. Szentkirályit várják vissza a kormányba, ő azonban továbbra is Budapestért szeretne dolgozni.

Természetesen mindezt tiszteletben tartja a kormány, és továbbra is támogatják, abban, amit csinál. A Fidesz egyik legismertebb politikusa nem adja fel a harcot, és minden bizonnyal legkésőbb öt év múlva újra megpróbálja legyőzni Karácsony Gergelyt, aki csak néhány szavazattal nyert legutóbb. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Ez pedig bizonyítja, hogy nagyon sokan szerették volna a távozását. Szentkirályi nem egy olyan fővárost akar látni, amiben a városvezetés megneveli a városlakókat. Helyette szolgálni szeretné őket, miközben távlatokat nyitnak, közösséget építenek.

Szentkirályi más Budapestet akar

„Mi egy olyan Budapestért fogunk dolgozni a következő években is, ahol a városlakókat nem megnevelni, hanem szolgálni akarja a megválasztott városvezetés, ahol távlatokat nyitunk, közösséget építünk, ideológiák helyett az emberek igényeire reflektálnak a fejlesztések. Most nem ez a szokás.” – írja a Facebook oldalán Szentkirályi Alexandra.

„Budapest a nemzet fővárosa, hagyományokkal, kultúrával, páratlan épített örökséggel, és boldogulni vágyó emberekkel, családokkal, idősekkel és fiatalokkal.”

„A mi munkánk a budapestiek szolgálata, hogy mindenki megtalálja itt a számítását, és úgy fejlődjön a város, hogy közben megmaradnak az értékei, nem válik egy nyugati nagyvárosokra jellemező cosmopolita masszává. Köszönöm a meghívást, köszönöm az újabb tartalmas beszélgetést Tranzit!”

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.