Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,30 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
468,17 Ft
Bitcoin
60,270 $

Nyílt levelet küldött Magyar Péternek Jakab Péter

Jakab Péter továbbra sem engedi el azon ötletét, hogy oszlassák fel a parlamentet, ami aligha fog megtörténni, most már Magyar Péterhez fordul emiatt.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Jakab Péter minden napot megragad arra, hogy felhívja magára a figyelmet a kormány kritizálásával. Mióta elhagyta a Jobbikot, kevésbé hallani róla, saját mozgalmat alapított, és azt próbálja egyengetni.

Ugyanakkor a baloldal szinte már csak Magyar Péterből áll, romba döntötte a többi pártot az ellenzéki oldalon. Emiatt több politikus is látványosa elkezdett közeledni felé, most épp Jakab Péter fordult hozzá egy kéréssel. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Nyílt levelet írt a Tisza Párt vezetőjének annak érdekében, hogy oszlassák fel a parlamentet, ami biztosan nem fog megtörténni. Ezzel egy előrehozott választást akar kicsikarni Jakab, aki már hivatalos formában is elküldte a levelét Magyarnak.

„Országgyűlési képviselőként benyújtom a parlament elé az ehhez szükséges határozati javaslatot, Öntől pedig azt kérem, biztosítsa a társadalmi, utcai nyomásgyakorlást egészen addig, amíg a Tisztelt Ház meg nem hajol a népakarat előtt, s meg nem szavazza önmaga feloszlását. Az Európai Parlamenti választás előtt láttuk, hogy az Ön hívószavára olyan tömegek mozdulnak meg, mint korábban még soha. És most pont erre van szükség.” – írta a levelében Jakab Péter.