Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,948 $

Hihetetlen, ami a PSG-nél történik Mbappé nélkül

Mbappé távozáséval a PSG egészen más formát mutat, a szurkolók hamar megfeledkezhetnek a francia klasszis távozásáról.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé nem a legjobb hangulatban hagyta el a PSG-t, miután súlyos pénzekre perli a franciákat, akik minden követ megmozgattak annak érdekében, hogy hosszabbítson a legfontosabb játékosuk. Ez végül nem történt meg, így emiatt ingyen voltak kénytelenek elengedni, ami jelentős bevételkiesést is jelent.

Igaz, korábban több mint 100 millió eurót fizetett volna a Real Madrid Mbappé játékjogáért, amibe nem mentek bele, bízván abban, hogy a francia meggondolja magát. Ez végül nem történt meg, és Mbappé már a spanyolok játékosa. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Úgy tűnik, jót tett a PSG-nek a csatár távozása, bármennyire is furcsán hangzik ez, mert az elmúlt két meccsen összesen 10 gólt szereztek, és csak egyet kaptak. A Le Harve otthonában 4-1-re nyertek, míg legutóbb hazai pályán fogadták a Montpelliert, akik egy nagyon csúnya vereséggel térhettek haza.

6-0 lett a vége, ami megint egy olyan eredmény, mely üzenet lehet azok számára, akik Mbappé távozása miatt aggódtak. 27 alkalommal próbálkozott a PSG a pénteken megrendezésre került francia bajnokin, amiből 11 tartott kapura.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.