Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
474,21 Ft
Bitcoin
63,185 $

Nagyon nagy bejelentésre készül a TV2 az egyik legjobban várt műsora kapcsán

Dörzsölhetjük a tenyerünket, mert a TV2 újabb nagy bejelentésre készül az egyik népszerű műsora kapcsán.

...svg content...Fotó: TV2
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legutóbb Demcsák Zsuzsa beszélt a TV2 egyik legnépszerűbb műsoráról, aminek nemrég érhetett véget a forgatása. A Farm VIP egyenesen „pusztító” lesz a műsorvezetőnő szerint, aki egyértelműen az eddigi legjobb évadnak tekinti a legutóbbit.

Egy ideje tudhatjuk, kik a Farm VIP 2024-es szezonjának szereplői, akik garanciát jelenthetnek a szórakoztatásra. A balhék, a viták, a kalandok és a nagy fordulatok sem maradhatnak el, rengeteg okunk lesz arra, hogy a képernyőkre szegezzük a tekintetünket. Soron kívül Szijjártó Péter szerint nagyon szomorú jövő várhat az emberiségre, ha ez így megy tovább

Több más műsor is úton van, az Ázsia Expresszt például az év elején forgatta le a TV2 a világ másik felén. Krausz Gábor nem volt mindig nyugodt, mint azt láttuk az előzetesben, de Zámbó Krisztián sem tudott mindig higgadt maradni, aki ugyancsak a verseny egyik főszereplője lehet a testvérével.

Már a Sztárban Sztár All Star zsűrije is ismert, Liptai Claudia és Hajós András egy hosszabb kihagyást követően tér vissza a TV2-höz. Hamarosan pedig lerántják a leplet a sztárokról, akik korábban már szerepeltek a Sztárban Sztár különböző évadaiban. A legjobbak, a legszórakoztatóbb karakterek közül válogatott a TV2. A csatorna augusztus 27-én leplezi le a neveket délelőtt 11 órakor a TV2Play oldalán.

Megdöbbentő részletek derültek ki Trump második merénylőjéről

Donald Trump második merénylője, aki végezni akart az USA volt elnökével, hosszú évekre kerülhet rácsok mögé.