Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,30 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
472,96 Ft
Bitcoin
63,617 $

Mikes Anna az Ázsia Expresszről: sokszor borzasztó körülmények között mosakodtunk

Elmondása szerint volt olyanra is példa, hogy egyáltalán nem tudtak mosakodni, így egy húzós nap után koszosan tértek nyugovóra, majd folytatták a másnapot.

...svg content...Fotó: TV2
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, szeptember elsején indul a TV2 csatornáján az Ázsia Expressz legújabb évada, ami az eddigi legkeményebb és legdrámaibb szezonnak ígérkezik. Több sztárduó is szerencsét próbál, egyúttal tény, hogy a műsorban nem mindennapi feladatokkal kell megbirkózniuk, legyen szó fuvarról, szállásról vagy bármi egyébről.

Krausz Gábor és Mikes Anna is a versenyzők között van, akik a pletykák ellenére együtt maradtak, jelenleg is egy párt alkotnak. Emellett már az első részletek is megjelentek, amelyeken látható, a sztárséfet mennyire kiborította egy-egy helyzet, miközben a táncosnő igyekezett a nyugalom szigete maradni. Soron kívül Mobiltelefonok iskolai betiltása: kevesen hiszik, hogy ez megoldja a problémákat

Nemrégiben pedig az nlc.hu-nak nyilatkozva elárulták, hogy a másiknak egy új oldalát ismerték meg a műsor során, ami jó hatással volt rájuk, egyúttal a teljesítményükre is. Mikes Anna ezután azzal folytatta, mely pillanat volt számára a legnehezebb. „Nekem a legnehezebb a higiénia hiánya volt. Még a legjobb családoknak is teljesen más fogalma van a higiéniáról, mint nekünk” – mondta.

Az átélt élmények sokáig velük maradnak

„Az illemhelyiségek is tragikusak. Sokszor borzasztó körülmények között mosakodtunk, ha egyáltalán mosakodtunk, mert olyanra is volt példa, hogy nem volt lehetőségünk. Így egy nagyon húzós nap után koszosan feküdtünk le aludni, majd folytattuk a másnapot” – vallotta be. De Krausz Gábor is szerzett mellbevágó tapasztalatokat.

„Az a fajta mélyszegénység, ami ott van, az fejbe kólintja az embert. Ráeszméltet arra, hogy az, ami nekünk sokszor probléma, például, hogy mekkora a tévénk, vagy milyen az autónk, vagy milyen márkájú a ruhánk, az mit sem számít. Itt ugyanis azért küzdenek nap mint nap az emberek, hogy tudjanak enni valamit. Ez velünk marad szerintem sokáig” – ismerte be.

A táncosnő szerint teljesen más az értékrendjük az ott élőknek, mivel nem a tárgyak a lényegek, hanem a szeretet vezérli őket. „Bár nincs sok mindenük, de mégis ott próbálnak segíteni egymásnak, és segítettek nekünk is, ahol csak tudtak. És bár mi is így próbálunk itthon élni, ezek a tapasztalások csak megerősítettek minket abban, hogy ez a helyes út mindenki számára” – fogalmazott.

Rövidesen bevethető lesz a Magyar Honvédség első KC-390 Millennium szállítógépe

Szeptember elején érkezett meg a csodagép, alig pár hónap múlva pedig már szolgálatba is állhat.

A DK leszögezte, kizárt, hogy megszavazzák Vitézy Dávidot főpolgármester-helyettesnek

Csípős reakció érkezett a DK-tól, miután felmerült, hogy Karácsony Gergely támogatná, ha korábbi riválisa lenne a főpolgármester-helyettes.

Mobiltelefonok iskolai betiltása: kevesen hiszik, hogy ez megoldja a problémákat

Egy felmérés szerint a szűk többség támogatja a mobiltelefonok iskolai használatának a szabályozását, de nem sokan gondolják azt, hogy ez megoldást jelent a problémákra.