Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Ázsia Expressz: Zámbó Krisztán majdnem nekizuhant az operatőrnek (videó)

Garantáltan az egyik legjobb évad vár ránk az Ázsia Expresszben, amit rengetegen fognak nézni, hiába állítják ennek az ellenkezőjét egyesek.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Minden évben szinte az összes műsor kapcsán elhangzik, hogy „ezt senki nem fogja nézni”, majd csak kiderül, hogy a fél ország ott ül a tévé előtt. Sosem értettük ezeket az embereket, akik ezt hangoztatják, és általában ők vannak a leginkább képben a műsorok kapcsán.

Az RTL és a TV2 nagy csatát vív egymással a nézőkért, ennek egyik látható jele az, hogy Kabát Péter is új műsort kapott, aki rendkívül népszerű a Nyerő Párosban. Ezek után csak idő kérdése volt, mikor építenek köré valamit a csatornánál, ami megtörtént. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Közben a TV2 bejelentette, hogy Liptai Claudia és Hajós András visszatér hozzájuk, és a Sztárban Sztár All Star évadának zsűritagjai lesznek. Ez már önmagában nagy durranás, és lassan annyi tartalmakat kapunk, hogy követni s nehéz lesz.

Az Ázsia Expressz új epizódjait is hamarosan elkezdik vetíteni, amiben Krausz Gábor és Mikes Anna főszerepet kapott. Gábor nem egyszer lett ideges, amit természetesen videóra vettek az operatőrük, ahogyan Zámbó Krisztián szenvedéseit is az öccsével.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.