Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,04 Ft
Euró
402,11 Ft
Font
479,22 Ft
Bitcoin
63,815 $

Kiszivároghatott a PS5 megjelenési dátuma

A jelek arra utalhatnak, hogy megvan a Sony következő generációs konzoljának megjelenési dátuma, ami még idén esedékes, tehát biztosan nem kell már sokat várnunk.

Smart
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A jelek arra utalhatnak, hogy megvan a Sony következő generációs konzoljának megjelenési dátuma, ami még idén esedékes, tehát biztosan nem kell már sokat várnunk.

Miközben a Microsoft oldalán már rengeteg információval rendelkezhetünk a Series X és a Series S kapcsán, valamint úgy tűnik, hogy lesz egy harmadik konzol is, ami a Series V nevet kaphatja, addig a rivális Sony hallgat.

Ugyan a PS5 hosszú hetekkel ezelőtt bemutatásra került, és kaptunk róla pár hivatalos információt, összességében még mindig rendkívül keveset tudni róla. A Series X és a Series S november 10-én érkezik, és az árukat is tudni, addig a PS5 kapcsán csend honol. Soron kívül Tragédia: elhunyt Sallai Nóra balesetben súlyosan megsérült kisfia

A Game Rant révén megtudhattuk, hogy mikorra várható a PS5 érkezése, legalábbis, ha hinni lehet a kiszivárogtatásoknak, amik az utóbbi időben elég hitelesnek bizonyultak, legalábbis az Xboxot illetően biztosan.

A PS5 dátumának szivárogtatása egy japán kiskereskedőtől származhat. Az Amazon Japan PS5-ös kiskereskedelmi listáján egy november 20. dátum szerepel, ami igazat adhat a korábbi pletykákra, miszerint a PS5 a Series X és Series S után 1-1.5 héttel később érkezik.

Érdekesség, hogy a dátum az olyan eszközökre értendő, mint a fülhallgató, vagy a töltőkészlet, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ezek közül több olyan termék, amik elengedhetetlenek a PS5 futtatásához, tehát maga a konzol is novembert 20-án futhat be. Miért is forgalmaznák előbb ezeket az eszközöket, mint magát a konzolt?

Egy másik pletyka szerint a PS5 először Észak-Amerikában fog megjelenni, tehát nem azonnal globális szinten válik elérhetővé. A pletyka még az új Call of Duty előzeteséből jött, így az észak-amerikai rajongók lehetnek az elsők, akik magukhoz vehetik a next-gen PS-t.

Korábban az Xbox One volt az a konzol, ami később startolt, és a PS4 elsőként tarolt a piacon. Most fordulni látszik a kocka. Hamarosan jöhetnek a hivatalos bejelentések a Sonytól, mert már nagyon ideje lenne ennek, többek között az árazás miatt is.

SOKK: lehet egy harmadik next-gen Xbox is a Series X és a Series S mellett

Mentelmi jog: Deutsch Tamás bemutatta a Magyar Péterről készült videofelvételeket

A Fidesz vezető politikusa bemutatta azokat a videós felvételeket, melyeket minden képviselő megkapott az Európa Parlamentben.