Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Kylian Mbappé pert indít a PSG ellen

Kylian Mbappé, a Real Madrid új sztárjátékosa jogi úton próbálja meg behajtani korábbi klubjától az állítólagosan neki járó közel 55 millió eurós összeget.

...svg content...Fotó: EPA/CATI CLADERA
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A francia válogatott csatár, aki hét évet töltött a párizsi klubnál, nemrég debütált új csapatában, a Real Madridban, az Atalanta elleni Európai Szuperkupa döntőben mutatott teljesítménye alapján pedig úgy tűnik, gyorsan beilleszkedett új környezetébe.

Mbappé azonban még mindig vitában áll korábbi munkaadójával, a Le Monde francia napilap információi szerint ugyanis a játékos közel 55 millió eurónyi összeget követel a PSG-től, amelynek fő részvényese a Qatar Sports Investments. Ez az összeg magában foglalja egy aláírási bónusz utolsó részletét, valamint az elmaradt fizetéseket és egyéb juttatásokat is. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A játékos jogi képviselői már júniusban hivatalos felszólítást küldtek a PSG vezetőségének, ám úgy tűnik, ez nem vezetett eredményre, ezért Mbappé úgy döntött, hogy további lépéseket tesz követelése érvényesítése érdekében.

A Le Monde értesülései szerint Mbappé a Francia Labdarúgó Liga (LFP) jogi bizottságához, valamint az UEFA-hoz fordult a Francia Labdarúgó Szövetségen (FFF) keresztül. A játékos augusztus 8-án tájékoztatta az LFP jogi bizottságát a helyzetről, hivatkozva a professzionális labdarúgó charta 259. cikkelyére, amely előírja, hogy a kluboknak minden hónap utolsó napjáig ki kell fizetniük a szerződéses játékosok bérét.

Az ügy további fejleményei még váratnak magukra, ám az bizonyos, hogy Mbappé elszánt követelése érvényesítésében. A PSG egyelőre nem adott ki közleményt az üggyel kapcsolatban.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.