Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,60 Ft
Euró
392,73 Ft
Font
468,41 Ft
Bitcoin
62,949 $

Gyurcsány Ferenc Magyarország őrzője lenne

Gyurcsány Ferenc ismét hallatott magáról, ezúttal arról beszélt, hogy majd ők vigyáznak az országra.

...svg content...Fotó: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke beszédet mond a DK-MSZP-Párbeszéd pártszövetség európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben 2024. június 10-én. Mellette Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetõje (j2), Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és Barkóczi Balázs, a DK szóvivõje (j). MTI/Szigetváry Zsolt
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc is tudja, már aligha lesz újra miniszterelnök, és elmondása szerint nincs ilyen ambíciója, de azt nem tagadja, hogy kormányzó pártként akarja látni a DK-t. Ettől jelenleg több mint távol vannak, miután a Tisza Párt elemeire zúzta a baloldalt, és a DK-tól is rengeteg szavazót vett el.

Ha így folytatódik a DK zuhanása, és a 2026-os választásokon Magyar Péter újabb tömegeket állít át magához Gyurcsány pártjától, az veszélybe sodorhatja a párt jövőjét. Az egyik alapítótag azt vizionálta, ha a volt kormányfő marad a helyén, az a DK végét is jelentheti, emiatt is akarná leváltani, de ez gyakorlatilag egy lehetetlen küldetés.

Gyurcsány Ferenc, aki nemrég sejtelmesen üzent, most azt mondja, nemcsak magukra, hanem az országra is vigyáznak. Kérdés, hogyan értette ezt, miután a Fidesz van kormányon, és a Tisza Párt a második legerősebb párt, messze mögötte a többi kisebb párttal.

„Minden vita mellett és/vagy ellenére, az, hogy most összetettebb kihívással kell szembenéznünk, az nem nagy baj. Aki nem tud vigyázni magára, az hogyan tudna vigyázni az országra? Mi vigyázunk magunkra, és vigyázunk az országra.” – írta Gyurcsány Ferenc a Facebook oldalán.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.