Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,04 Ft
Euró
402,11 Ft
Font
479,22 Ft
Bitcoin
63,815 $

Egy újabb ország lépte át a 700 ezres koronavírus-fertőzést

A koronavírus terjedésével több országban is átléptek bizonyos határokat a negatív rekordok listáján, amire korábban nem számíthattunk.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A koronavírus terjedésével több országban is átléptek bizonyos határokat a negatív rekordok listáján, amire korábban nem számíthattunk.

A vírus azonban egyre inkább terjed, de nem mindenhol ugyanazzal az intenzitással. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a számok ne növekednének. Ezen a héten már több mint 900 ezer COVID-19 halálesetet és 28.5 millió fertőzést regisztráltak. Soron kívül Tragédia: elhunyt Sallai Nóra balesetben súlyosan megsérült kisfia

Kolumbia a következő olyan ország, ami átlépte a 700 ezres koronavírus-fertőzést. A halálesetek száma pedig megközelíti a 23 000-et. Ezekkel a számokkal jelenleg a 6. helyen állnak Peru és Mexikó között a legfertőzöttebb országok listáján.

Noha Mexikóban valamivel kevesebb a regisztrált fertőzött, már 70 000 felett jár a halálozások száma. Ugyanez Peruban körülbelül 30 400 áldozatot jelent. A kolumbiai egészségügyi minisztérium szerint az andoki országban 95 398 az aktív esetek száma.

Kolumbia még márciusban kezdte meg a lezárásokat, amik hónapokon át tartottak. Ezek az intézkedések most sokkal lazábbak, miközben már terveket készítenek a nemzetközi járatok újraindítására.

A helyi egészségügyi hatóságok szerint a bogotai intenzív osztályok kapacitása körülbelül 62%-os. Az ország eseteinek egyharmadát a főváros adja. Adta hírül a TRT World.

Új elmélettel álltak elő földi élet kialakulása kapcsán

Mentelmi jog: Deutsch Tamás bemutatta a Magyar Péterről készült videofelvételeket

A Fidesz vezető politikusa bemutatta azokat a videós felvételeket, melyeket minden képviselő megkapott az Európa Parlamentben.