Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Megtörtént a nagy találkozó Hadházy Ákos és Magyar Péter között

Karácsony Gergely, Vitézy Dávid és Kovács Gergely után Hadházy Ákossal is találkozott Magyar Péter.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselõje az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának (AFCO) alakuló ülésén Brüsszelben 2024. július 23-án. MTI/Bodnár Boglárka
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Vona Gábor közben minden követ megmozgat annak érdekében, hogy egy hasonló találkozót kapjon a Tisza Párt vezetőjétől, amiknek a valószínűsége igencsak csekély. Magyar Péter már erős utalást tett az ATV-ben arra, hogy van jobb dolga is, mint Vonával találkozni.

Most kiderült, hogy a hétvége előtt megvalósult egy régóta tervezett találkozó Magyar Péter és Hadházy Ákos között. Erről a kormánykritikus Hadházy számolt be elsőként, de túl sok információt ezen találkozóról sem osztottak meg, illetve a korábbi eseményekhez hasonlóan nem kerültek nyilvánosságra közös fotók, mert valószínűleg nem is készültek. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„A héten végre megvalósult a régóta tervezett találkozónk Magyar Péterrel. Az képviselő úrral egyetértettünk abban, hogy a jelenlegi rendszer alapja a korrupció, illetve az azt elfedő propaganda.” – írta a posztjában Hadházy a Facebook oldalán.

Azt állítja, kész terveik vannak arra az esetre, ha rendszerváltás következne be, de ehhez a Tisza Pártnak meg kellene nyernie a 2026-os választásokat. „Egy mindkettőnk által remélt rendszerváltás érdekében és azt követően is ezzel a két dologgal kiemelten kell foglalkoznunk, és szerencsére kész tervek is vannak hozzá.”

A Diákhitel Központ kapcsán néhány kérdésére már választ is kapott Magyartól, aki azt ígérte, ez a többi esetében is így lesz, amire Hadházynak még várnia kell. „A találkozón átadtam a Diákhitel Központ általam megtekintett szerződéseit. Egyes kérdéseimre választ kaptam, és ígéretet kaptam az általam feltett további részletekhez érintő kérdések mielőbbi megválaszolására is.”

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.