Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Egyre nagyobb bajban van a Győri ETO, sorozatban negyedszerre is kikaptak

Senki nem várt ilyen gyenge kezdést az NB1-be feljutó győri csapattól, akik ha így folytatják tovább, elég hamar visszakerülhetnek a másodosztályba.

...svg content...Fotó: Az ETO szurkolói a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 33. fordulójában játszott ETO FC Győr - Vasas FC mérkőzésen a győri ETO Park Stadionban 2024. május 20-án. MTI/Krizsán Csaba
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Ezzel együtt az edzőváltás is borítékolható, ha a helyzet nem változik rövid időn belül, mert kezd elfogadhatatlanná válni a csapat teljesítménye. Négy fordulón van túl a Győri ETO, de még csak pontot sem szereztek, eddig minden mérkőzésükön kikaptak.

Így volt ez a Kecskemét ellen is pénteken, akik már a 9. percben megszerezték a vezetést. Az első félidő hosszabbításában pedig két gólra növelték az előnyüket. Ugyan a hazai pályán játszott KTE a 90. percben kapitulált, ez csak szépítés volt a Győr részéről Diarra révén, így 2-1 lett a vége. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nem lehet azt mondani, hogy Győr ne próbálkozott volna, mert 20 kísérletük volt, amiből 7 tartott kapura, addig a KTE-nél ez 13-4 volt. Sőt, az ETO 67%-ban birtokolta a labdát, ugyanakkor ezzel sem tudtak mit kezdeni. A KTE négy lejátszott meccset követően 5 pontos, míg a Győri ETO 0 ponttal a 12.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.