Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Magyar Péter máris reagált a Péterfy kórház közleményére

Szinte azonnal reagált Magyar Péter A Péterfy kórház közleményére, amiben azt írják, valótlanságot állít a Tisza Párt vezetője.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter kórházjárásra indult, amiről előre egyeztet az érintett egészségügyi intézményekkel. A kórházjárás ideje alatt hőmérsékletet mérnek és feltérképezik az épületeket, azok állapotát, és így tovább. A Péterfy kórház is sorra került Budapesten, melyből kisebb botrány kerekedett.

Magyar videós anyagot készített, melyben azt állította, lánccal zárták le az odakint lévők előtt a főbejáratot, illetve nem léphettek be az épületbe az újságírók, a televíziós stábok. A kórház tagadta, hogy az ő munkatársai zárták volna le a bejáratot, és azzal vádolták meg Magyart, hogy valótlanságot állít. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Az ajtót sem a kórházvezetés zárta le, és amint tudomásukra jutott, haladéktalanul gondoskodtak annak soron kívüli kinyitásáról, így csak pár percig volt zárva az érintett bejárat.” – áll a hivatalos közleményben egy részében.

Magyar Péter reagált

Ami pedig a méréseket illeti a belső hőmérsékletek kapcsán, a kórház jelezte, félrevezető, amit Magyar Péterék csináltak, mert nem a léghőmérsékletet mérték, hanem különböző tárgyakat, mely nem a valós hőérzetet mutatja be.

Erre reagált most Magyar Péter, a Tisza Párt első embere, miszerint a egyrészt a levegő hőmérsékletét is mérték, illetve azt mondja, a falon mért hőmérséklet jellemzően alacsonyabb, mivel az később melegszik fel.

„Jelzem a közleményt írónak, hogy fal és levegő hőmérsékletet is mértünk. A falon mért hőmérséklet jellemzően alacsonyabb, mert később melegszik fel. Az ott dolgozok megerősítették, hogy 35-40 fok van a kórház 90 %-ában.” – reagált Magyar Péter a közleményre.