Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,04 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
63,244 $

Már közel 190 ezres megtekintés felett jár Magyar Péter ATV-s interjúja

Sokan csalódtak, mert Rónai Egont várták az Egyenes Beszédben, de végül más kérdezte a Tisza Párt vezetőjét.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitaműsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Arról egyelőre nincs információ, Magyar Pétert tájékoztatták-e előzetesen arról, Rónai Egon lesz-e a műsorvezető, vagy a Tisza Párt vezetője megkérdezte, kivel ül le beszélgetni a szerda esti Egyenes Beszédben.

Sok mindenről szó esett az interjú alatt, Magyar Péter ezúttal is számtalan kritikát fogalmazott meg a kormánnyal szemben, és azt mondja, úgy tudja, beadták a pályázatot a budapesti olimpia megrendezésére, ami valószínűleg megint ki fogja verni a biztosítékot a Momentumnál, akik sokat gyengültek a korábbi próbálkozásuk óta.

Magyar Péter az egészségügy helyzetéről beszélt a legtöbbet, majd Vona Gábor szintén szóba került, aki mindenáron beszélgetni, vitázni akar vele. Úgy fest, Vona kész lenne csatlakozni a Tisza Párthoz, ám ehhez aligha járulna hozzá Varga Judit volt férje, nem jönne jól ki a dologból, efelől kétségünk sincs.

Ami pedig az ATV YouTube oldalára feltöltött videót illeti, már közel 190 ezres nézettségnél jár, Rónai Egon nélkül is. Eddig összesen 3266 hozzászólás érkezett a videó alá, ami ugyancsak kiugró, várható volt, hogy nagy nézettséget fog generálni az interjú, amivel nem mindenki volt elégedett, mint azt a hozzászólások is mutatják.