Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Mbappé máris kezd a Real Madridban

Mbappé végül a kezdőben kapott helyet a Real Madridban az Atalanta elleni Szuperkupa mérkőzésen.

...svg content...Fotó: EPA/Leszek Szymanski
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folyamatosan zajlanak az események a Real Madrid háza táján, már csak V. Junior miatt is, akinek 1 milliárd eurós fizetést kínált a szaúdi Al Ahli. Valószínűleg ennél is többet fizetnének a brazilnak, ha leülne velük tárgyalni, így minden idők legjobban fizetett sportolója lehetne.

A hírek szerint a világsztár az összeg láttán elgondolkodott, ami miatt a Madrid növelné a fizetését, bár nem drasztikus mértékben, hiszen hoztak egy belső szabályt, miszerint a sztárok fizetései nem múltatják egymást felül látványos módon, mert az belső konfliktust szül. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Real Madrid edzője, Ancelotti szerint minden csak pletyka, és V. Junior marad a helyén, nem adják el, és nem is akar távozni. Ami viszont biztos, hogy Camavinga a vársói edzésen összeszedett egy komoly sérülést, és hosszú heteken át nem lesz elérhető emiatt.

Az új igazolás, Mbappé viszont teljesen egészséges, akivel maximálisan elégedett Ancelotti. Noha csak nemrég kezdte meg az edzéseket, kellően meggyőző volt ahhoz, hogy akár a kezdőcsapatba jelöljék az Atalanta elleni Szuperkupa mérkőzésen. Végül bejöttek a számítások, és Mbappé rögtön a kezdőben kapott helyet.